Avocado gevuld met olijven en tomaten

INGREDIENTEN

  • 2 avocado's 
  • 12 zwarte olijven
  • 2 grote tomaten
  • 1/2 ui
  • 1 citroen
  • 2 eetlepels olijfolie (extra vierge)
  • 1/2 theelepel suiker
  • 6 - 8 basilicumblaadjes
  • peper en zout

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Vegetarische recepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Was de tomaten en snijd ze in kleine blokjes 
  2. Snipper de ui fijn.
  3. Ontpit de olijven en snijd ze in kleine stukjes.
  4. Pers de citroen uit.
  5. Meng 1 eetlepel citroensap samen met de olie, suiker, peper en zout in een kom tot een dressing.
  6. Meng er de stukjes tomaat, olijf en ui onder.
  7. Halveer de avocado's en verwijder de pit.
  8. Besprenkel het vruchtvlees met de rest van het citroensap.
  9. Vul de avocado's op met het tomaten- olijvenmengsel
  10. Knip de basilicumblaadjes in heel fijne reepjes en strooi deze over de gevulde avocado's.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
avocado, olijf, olijven, dressing, tomaat, tomaten, basilicum Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: