Witloof, gegratineerd met parmaham

INGREDIENTEN

  • 8 kleine stronkjes witloof
  • 150 gr geraspte belegen kaas
  • 8 sneetjes parmaham
  • 25 gr boter

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Vleesrecepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Warm de oven voor op 200 °C.
  2. Maak de stronkjes witloof schoon en kook ze beetgaar in een pan met water gedurende ongeveer 12 - 15 minuten.
  3. Laat ze goed uitlekken.
  4. Wikkel elk stronkje in een sneetje ham en leg ze in een beboterde ovenschaal.
  5. Overstrooi de stronkjes met de geraspte kaas en de rest van de boter (kleine blokjes)
  6. Plaats de ovenschaal ongeveer gedurende 12 minuten in de voorverwarmde oven tot het gerecht een lichtbruin korstje heeft gekregen.
  7. Plaats het vervolgens nog gedurende een 3-tal minuten onder de grill en serveer onmiddellijk.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
witloof, kaas, ham, hesp, parma Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: