IJsmousse met banaan

INGREDIENTEN

  • 6 bananen   
  • 1 eetlepel citroensap 
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 2,5 dl lichte (slag-)room

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Nagerechten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Schil de bananen, wikkel ze in vershoudfolie en leg ze gedurende enkele uren in de diepvries totdat de bananen bevroren zijn.
  2. Mix vervolgens de bananen met het citroensap in een keukenblender.
  3. Klop de room op onder toevoegen van de suiker.
  4. Spatel de bananen onder de de room en verdeel het mengsel over 4 ijscoupes.
  5. Garneer met wat stukjes fruit en eventueel enkele muntblaadjes.
  6. Serveer onmiddellijk.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
banaan, bananen, mousse, ijs Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: