Roomijs met speculaas

INGREDIENTEN

  • 1 l vanilleijs  
  • 8 kleine speculaas-koekjes 
  • 2 eetlepels honing 
  • 40 gr ongezouten pistachenoten
  • coulis van frambozen of chocoladesaus   
       

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Nagerechten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Neem het roomijs uit de diepvries en laat het een beetje zacht worden.
  2. Hak intussen de pistachenootjes fijn.
  3. Breek de speculaaskoekjes in kleine stukjes en meng ze onder de honing en de pistachenoten.
  4. Roer dit mengsel onder het roomijs.
  5. Giet het ijs in vormpjes en zet ze minimum een uur terug in de diepvries.
  6. Haal het ijs uit de vorm en serveer met frambozencoulis of met chocoladesaus.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
speculaas, speculoos, ijs, pistache, nootjes, noten, frambozen, framboos, chocolade Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: