Cannelloni met taleggiokaas en groenten

INGREDIENTEN

Pasta :

  • 400 gr bloem
  • 2 eieren
  • 2 eierdooiers
  • 10 gr zout  

Vulling :

  • 1/2 paprika
  • 1 courgette
  • 1/2 aubergine
  • 1 wortel
  • 2 selderstengels
  • 100 gr taleggiokaas
  • parmezaan
  • olie
  • peper en zout

BEREIDINGSTIJD : 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Vegetarische recepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Meng de bloem met de eieren en het zout.
  2. Kneed tot een soepel deeg. 
  3. Rol het deeg uit en maak vierkantjes van 10 cm. 
  4. Kook ze in gezouten water met een lepel olie gedurende 2 minuten. 
  5. Koel ze af in koud water. 
  6. Giet af en laat uitlekken op een keukenhanddoek. (Je kan eventueel hiervoor ook kant-en klare lasagnevellen gebuiken. Die moet je dan wel iets langer koken.)
  7. Snijd alle groenten in kleine blokjes, bak ze in een pan met een beetje olie.
  8. Bewerk de kaas met een vork. 
  9. Voeg de groenten toe, maar houd een deel apart voor de versiering.
  10. Kruid met peper en zout. 
  11. Verdeel de vulling in hoopjes in het midden van elk vel en rol ze op.
  12. Leg de rolletjes op een bakplaat of in een ovenschotel.
  13. Bestrooi met veel parmezaan en laat enkele minuten gratineren in de oven.
  14. Leg de rolletjes op een serveerschotel en versier met de overgehouden groentenblokjes en in het midden een rozemarijnbloem.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: