Spieringkoteletten stroganoff

INGREDIENTEN

  • 4 spieringkoteletten
  • 2 sneden hespenspek
  • 20 lente-uitjes
  • 250 gr parijse champignons
  • 75 gr tomatenpuree
  • 50 gr boter
  • 4 dl zure room
  • 1 koffielepel paprikapoeder
  • 1 takje dille
  • (versgemalen) peper en zout

BEREIDINGSTIJD : 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Vleesrecepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Snijd het spek in kleine blokjes 
  2. Verhit de boter in een ruime pan en laat het vlees aan beide kanten kleuren en doe er de blokjes spek bij. Laat het gedurende enkele minuten goed doorbakken.
  3. Pel intussen de uitjes, maak de champignons schoon en snijd ze in vieren. 
  4. Voeg de gepelde uitjes en de champignons in de pan met vlees.
  5. Laat ze gedurende een paar minuten meefruiten en kruid met peper, zout en paprikapoeder.
  6. Voeg vervolgens de tomatenpuree en de zure room toe en laat het geheel nog gedurende ongeveer 10 minuten doorsudderen.
  7. Verdeel de stukken vlees met de saus over 4 voorverwarmde borden en garneer met gesnipperde dille.
     


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
koteletten, coteletten, spiering, stroganoff, champignons, dille Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: