Biefstuk met pasta, tomaten en basilicum

INGREDIENTEN

  • 4 biestukken (+/- 600 gr)
  • 400 gr pasta
  • 8 tomaten 
  • 2 eetlepels verse, fijngehakte basilicum  
  • 20 gr boter
  • 30 gr verse parmezaanschilfers   
  • olijfolie  
  • (versgemalen) peper en zout    

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Vleesrecepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Schil de tomaten en verwijder de pitjes.
  2. Verhit de boter in een pan op een hoog vuur en bak de biefstukken naar smaak.
  3. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Kook intussen de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking in ruim gezouten water.
  5. Verhit de olijfolie in een pan en fruit er de tomaten heel even in.
  6. Breng op smaak met peper en zout en voeg er de verse basilicum aan toe.
  7. Verdeel de biefstukken over 4 voorverwarmde borden, alsook de tomaten in basilicum en de pasta.
  8. Werk af met de parmezaanschilfers.


 

REACTIES :

Geschreven door Raf  op 19/2/2008


Ik heb er nog verse champignons aan toegevoegd.



JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
biefstuk, tomaat, tomaten, basilicum, pasta, parmezaan Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: