Vijgen met Amarettoroom

INGREDIENTEN

  • 4 verse vijgen 
  • 1 dl slagroom
  • 2 eetlepels Amaretto
  • 2 eetlepels bloemsuiker
  • 6 Italiaanse bitterkoekjes

BEREIDINGSTIJD : 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 2 personen

RUBRIEK : Nagerechten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Klop de slagroom half stijf.
  2. Spatel de Amaretto en de bloemsuiker erdoor.
  3. Was de vijgen zorgvuldig en dep ze droog met keukenpapier.
  4. Snijd de vijgen elk in 6 stukjes en schik deze op 2 dessertborden.
  5. Schik de amarettoroom in het midden van het bord.
  6. Garneer met de koekjes.

Gepost door DaniŽl


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
amaretto, vijgen, room, dessert, toetje Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: