Perzikenpuree met vanilleijs

INGREDIENTEN

  • 6 verse perziken
  • 4 bollen vanilleijs

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Nagerechten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Breng in een kookpot ruim water aan de kook.
  2. Snijd de perziken lichtjes in met een scherp mes.
  3. Laat de perziken gedurende 1 minuut koken en verwijder het velletje.
  4. Verwijder de pitten en snijd het vruchtvlees in stukjes.
  5. Kook het vruchtvlees gedurende ongeveer 5 minuten in een bodempje water.
  6. Pureer het vruchtvlees en laat het afkoelen.
  7. Verdeel de puree over 4 dessertborden en werk af met een bolletje vanilleijs.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
perzik, ijs, vanille Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: