Varkensvlees met druiven

INGREDIENTEN

  • 600 gr varkensvlees ( in dunne reepjes gesneden) 
  • 1 grote courgette
  • +/- 20 witte druiven
  • 3 wortelen
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 80 gr boter 
  • 1 glas witte wijn
  • (versgemalen) peper en zout 

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Vleesrecepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Schil de ui en het teentje knoflook en snipper ze fijn.
  2. Schil de wortelen en de courgette en snijd ze in fijne reepjes (julienne).
  3. Verhit de boter in een grote pan en laat hierin de ui en het knoflook fruiten.
  4. Voeg er de wortelen en courgette bij en laat enkele minten stoven.
  5. Roerbak er het varkensvlees onder totdat het vlees gaar is en breng op smaak met peper en zout.
  6. Giet er de wijn bij, voeg de druiven toe en laat nog een dikke minuut verder garen.
  7. Verdeel het vlees over 4 voorverwarmde borden en serveer met een ardappelbereiding, pasta of rijst naar keuze.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
varkens, reepjes, druiven, wok, wijn Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: