Courgetterolletjes gevuld met geitenkaas

INGREDIENTEN

  • 2 courgettes
  • 150 gr verse geitenkaas
  • 1 teentje knoflook
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1/2 theelepel marjolein
  • 1 eetlepel grof zeezout
  • (versgemalen) peper
  • bakpapier

BEREIDINGSTIJD : 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Vegetarische recepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Schil het teentje knoflook en pers het.
  2. Was de courgettes en snijd ze in de lengte in dunne sneetjes met behulp van een kaasschaaf of een dunschiller.
  3. Bestrooi de courgettesneetjes met grof zeezout en laat ze gedurende ongeveer 15 minuten rusten op wat keukenpapier om ze een beetje soepel te maken en het overtollige vocht eruit te laten trekken.
  4. Meng de olijfolie met de kruiden en het geperste teentje knoflook.
  5. Verwarm de ovengrill voor op 200°C.
  6. Snijd de geitenkaas in kleine blokjes.
  7. Dep de courgettesneetjes droog met keukenpapier en strijk ze aan beide kanten in met de kruidenolie.
  8. Plaats een vel bakpapier op de ovenplaat.
  9. Rol de reepjes per 3 op en plaats ze op het bakpapier.
  10. Doe in het midden van de rolletjes een paar blokjes geitenkaas.
  11. Plaats de ovenplaat onder de ovengrill tot het gerecht knapperig gaar en licht gekleurd is.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
courgette, kaas, geitenkaas Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: