Aardappelsalade met mozarella en appels

INGREDIENTEN

  • 1 kg aardappelen (vastkokend)
  • 2 appels
  • 1 bosje lente-uitjes
  • 2 hardgekookte eieren
  • 4 eetlepels mayonaise
  • 1 bolletje mozarellakaas

 

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Salades

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Schil de aardappelen, was ze en snijd ze in vierkante blokjes van 1 cm.
  2. Breng een grote kookpot met ruim en gezouten water aan de kook en kook hierin de aardappelblokjes in ongeveer 5 tot 10 minuten beetgaar.
  3. Giet de aardappelblokjes af, spoel ze onder koud water om het gaarproces te stoppen en laat ze afkoelen.
  4. Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze in fijne ringetjes.
  5. Schil tenslotte de appels, verwijder het klokhuis en snij dze eveneens in kleine blokjes.
  6. Pel de eieren en snijd ze in dunne schijfjes.
  7. Snijd de mozarella in kleine blokjes.
  8. Meng alle ingrediënten in een slakom en plaats deze minstens een uur in de koelkast.

 


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
aardappel, appel, mayo, lente-ui Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: