Groenteflan

INGREDIENTEN

  • 250 gr parijse champignons 
  • 1 prei
  • 1 bokaal erwtjes en worteltjes
  • 8 eieren
  • 50 gr boter
  • 1 dl culinaire room
  • 150 gr geraspte pittige kaas
  • 0,5 theelepel Provençaalse kruiden
  • (versgemalen) peper en zout

BEREIDINGSTIJD : 90 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Vegetarische recepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Maak alle groenten schoon.
  2. Snij de champignons in schijfjes.
  3. Snijd de prei in dunne ringetjes.
  4. Verwarm de oven voor op 180°C.
  5. Verhit de boter in een pan en laat de groenten aanfruiten gedurende enkele minuten en breng op smaak met peper en zout.
  6. Roer de eieren los met de room.
  7. Meng de groenten, eierroommengsel en de kaas in een kom en doe het geheel in een ingevette bakvorm (taartvorm).
  8. Gebruik een diepe ovenplaat met een laag water om de bakvorm in te plaatsen en zet de schotel gedurende ongeveer 50 minuten in de oven.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
eieren, flan, champignons, wortels, prei Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: