Bavarois van platte kaas en rode bessen

INGREDIENTEN

  • 1 vanillestokje
  • 3 gelatineblaadjes
  • 200 gr platte kaas 
  • 50 gr suiker 
  • 1 dl volle melk
  • 1 bakje rode bessen
  • 1,25 dl slagroom 

BEREIDINGSTIJD : 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Nagerechten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Laat de gelatineblaadjes weken in koud water.
  2. Snijd het vanillestokje doormidden, doe het samen met de melk in een kookpot op en laat het gedurende 10 tot 15 minuten zachtjes opwarmen.
  3. Los de gelatineblaadjes op in de warme melk.
  4. Klop de slagroom half op.  
  5. Meng de platte kaas, de suiker en de melk goed door mekaar.
  6. Spatel de slagroom eronder.
  7. Verdeel het mengsel over aparte potjes, strooi er de besjes over en laat ze gedurende enkele uren opstijven in de koelkast.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
bavarois, bessen, platte kaas Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: