Pastasalade met abdijkaas, artisjokken en zongedroogde tomaten

INGREDIENTEN

  • 200 gr macaroni
  • 200 gr abdijkaas (aanrader = Abdijbier en kazen Ter Dolen
  • 16 zongedroogde tomaatjes in olie
  • 1 blikje artisjokharten
  • 3 eetlepels balsamico-azijn
  • 1 eetlepel verse fijngehakte peterselie
  • 1 eetlepel verse, fijngesnipperde bieslook
  • 1 eetlepel verse, fijngeknipte basilicumblaadjes

BEREIDINGSTIJD : 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Salades

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet ze af, laat ze uitlekken en afkoelen. 
  2. Snijd de kaas en de zongedroogde tomaten in kleine stukjes.
  3. Laat de artisjokharten goed uitlekken en snijd ze in vieren.
  4. Meng in een slakom alle ingrediënten goed door mekaar en voeg er eventueel wat olie van de zongedroogde tomaten toe.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
sla, salade, artisjok, balsamico, zongedroogde tomaat, tomaten, abdijkaas Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: