Heldere Bouillon met Tuinkruiden

INGREDIENTEN

  • 1 sjalotje 
  • 1 liter rundsbouillon
  • 1/2 eetlepel verse fijngehakte peterselie 
  • 1/2 eetlepel gehakte dragon
  • 1/2 eetlepel gehakte kervel
  • 1/2 eetlepel fijngesneden bieslook

BEREIDINGSTIJD : 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Soepen

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Klaar de bouillon.
  2. Schil het sjalotje en snijd het in ragfijne reepjes.
  3. Verdeel de garnituur (tuinkruiden) over 4 voorverwarmde soepkommen en schenk er de hete bouillon over.
  4. Serveer er vers stokbrood bij.

Gepost door Tine


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
bouillon, consommé, tuinkruiden Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: