Warm: bruschetta met sardines, kappertjes en olijven

INGREDIENTEN

  • 1 stokbrood
  • 1 blikje sardientjes op olie
  • 1 sjalotje (zeer fijn gesneden)
  • 12 - 16 kappertjes
  • 8 zwarte olijven

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Aperitiefhapjes

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Snijd het stokbrood in sneetjes van ongeveer 1,5 cm en rooster deze in de broodrooster of onder de grill goudbruin.
  2. Prak de sardientjes fijn samen met 1 eetlepel olie uit het blik.
  3. Schil en snipper het sjalotje fijn en meng het onder de sardientjespasta.
  4. Smeer de bruschetta in met dit mengsel en garneer met enkele kappertjes en in schijfjes gesneden zwarte olijven.

Gepost door Ria


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
stokbraad, sardientjes, sardines, olijven, kappertjes, kappers Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: