Warm: filodeeghapjes met geitenkaas

INGREDIENTEN

  • 200 gr geitenkaas 
  • 6 takjes peterselie
  • 2 koffielpels paprikapoeder
  • 1 ei
  • 1 eierdooier
  • 4 blaadjes filodeeg
  • zout

 

BEREIDINGSTIJD : 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Aperitiefhapjes

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Klop het ei goed op in een kom.
  2. Was de peterselie en hak de blaadjes fijn. 
  3. Prak de geitenkaas fijn en meng het met de fijngehakte peterselie, paprikapoeder en een snufje zout.
  4. Voeg het losgeklopt ei eraan toe en meng alles goed door elkaar.
  5. Snijd de blaadjes filodeeg in vieren, beleg ieder filodeegblaadje met een beetje van de vulling en rol dit op.
  6. Bestrijk de raakvlakken van het filodeeg met wat eigeel zodat het rolletje dichtgeplakt blijft.
  7. Bak de hapjes mooi bruin in de friteuse op 180°C.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
filodeeg, hapjes, geitenkaas Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: