Warm: brikdeeghapjes met komkommer en geitenkaas

INGREDIENTEN

  • 1 potje geitenkaas
  • 1 komkommer
  • 1 groot vel brikdeeg
  • arachideolie
  • 2 takjes verse munt
  • (versgemalen) peper en zout

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Aperitiefhapjes

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Warm de oven voor op 220°C 
  2. Schil de komkommer, snijd hem in de lengte doormidden, verwijder het zachte binnenste en snijd hem in kleine blokjes van een halve cm.
  3. Meng de stukjes komkommer met de geitenkaas in een kom en kruid stevig met peper.
  4. Voeg naar eigen smaak een beetje grof zeezout toe.
  5. Snijd het brikdeeg in brede repen van 10 cm.
  6. Leg een eetlepel van de kaasmengeling in een hoekje van de reep en vouw de andre hoek erover zodat er een driehoek ontstaat.
  7. Herhaal deze handeling totdat het deeg opgebruikt is.
  8. Plaats de hapjes gedurende 6 à 8 minuten in de voorverwarmde oven.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
brikdeeg, brickdeeg, geitenkaas, geitekaas, komkommer, hapje Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: