Koud: toastjes met gevulde brie

INGREDIENTEN

  • 1 punt brie
  • 100 gram kruidenkaas
  • 10 bieslookstengels
  • 4 sneden toastbrood

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 8 personen

RUBRIEK : Aperitiefhapjes

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Snipper de bieslookstengels fijn. 
  2. Halveer de brie in de hoogte.
  3. Smeer de kruidenkaas op de ene helft (houd een klein beetje kruidenkaas over).
  4. Zet de andere helft weer terug op de ingesmeerde helft, let op dat deze niet te hard wordt aangedrukt.
  5. Smeer de bovenkant van de punt brie in met de rest van de kruidenkaas en strooi er de fijngesnipperde bieslook over.
  6. Wikkel de punt in plastic folie en laat het gedurende minstens 2 uur opstijven in de koelkast.
  7. Verwijder de korsten van het toastbrood, grill ze goudbruin, snijd ze diagonaal doormidden en vervolgens nog eens in 2 of 3 driehoekjes. 
  8. Snijd de punt brie in driehoekjes en beleg de toastjes hiermee.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
brie, kruidenkaas, boursin, bieslook, gevuld, toast Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: