Koud: komkommerbootjes met gerookte zalm

INGREDIENTEN

  • 1 grote komkommer
  • 250 gr gerookte zalm
  • 2 eetlepels verse, fijngehakte bieslook
  • (versgemalen) peper en zout

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 6 personen

RUBRIEK : Aperitiefhapjes

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Was de komkommer en halveer hem in de lengte.
  2. Haal met een koffielepel het zachte gedeelte met de zaadjes eruit en snijd de halve komkommers in stukken van ongeveer 5 cm.
  3. Snipper de gerookte zalm fijn, verdeel de snippers over de komkommerbootjes en bestrooi ze met de fijngehakte bieslook.
  4. Breng de bootjes tenslotte op smaak met peper en zout.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
komkommer, zalm, gerookt, bieslook, hapje, appetizer Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: