Koud: komkommerbootjes met noten

INGREDIENTEN

  • 1 grote komkommer 
  • 400 gr gepelde tomaten
  • 150 gr cottage cheese
  • 50 gr pijnboompitten
  • 50 gr walnoten
  • 1/2 eetlepel verse, fijngehakte dille
  • 1/2 eetlepel verse, fijngehakte munt
  • (versgemalen) peper

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 6 personen

RUBRIEK : Aperitiefhapjes

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Was de komkommer en halveer hem in de lengte.
  2. Haal met een koffielepel het zachte gedeelte met de zaadjes eruit en snijd de halve komkommers in stukken van ongeveer 5 cm.
  3. Snijd de walnoten in kleine stukjes en rooster ze samen met de pijnboompitjes in een koekenpan zonder vetstof.
  4. Meng in een kom de pijnboompitjes, stukjes noot, kaas, tomaten, dille en munt goed door mekaar. 
  5. Verdeelhet mengsel over de komkommerbootjes. 
  6. Breng op smaak met een beetje peper en garneer met een takje dille.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
walnoten, cottage cheese, pijnboompitten, komkommer, bootje Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: