Koud: komkommerbootjes met tonijn

INGREDIENTEN

  • 1 grote komkommer
  • 1 rode paprika (klein)
  • 1 stengel bleekselder
  • 2 bosuitjes
  • 150 gr tonijn (blik)
  • 0,3 dl room
  • 2 eetlepels gekruid paneermeel
  • 2 eetlepels verse, fijngehakte koriander
  • (versgemalen) peper en zout

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 6 personen

RUBRIEK : Aperitiefhapjes

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Laat de tonijn uitlekken en verwijder eventuele onrechtmatigheden.
  2. Was de stengel bleekselder.
  3. Was de paprika, verwijder de zaadjes en de zaadlijsten.
  4. Schil de uitjes en snipper ze samen met de selder en paprika in heel fijne stukjes.
  5. Meng de groenten in een kom samen met het paneermeel, room, tonijn en de fijngehakte koriander.
  6. Breng op smaak met peper en zout.
  7. Was de komkommer en halveer hem in de lengte.
  8. Haal met een koffielepel het zachte gedeelte met de zaadjes eruit en snijd de halve komkommers in stukken van ongeveer 5 cm.
  9. Verdeel het tonijnmengsel over de komkommerbootjes en gerneer met wat peper en een takje koriander.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
komkommer, bootje, tonijn, koriander, paprika, bosui Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: