Koud: komkommerbootjes met grijze garnalen

INGREDIENTEN

  • 1 grote komkommer 
  • 150 gr grijze garnalen
  • 1,25 dl room
  • 2 eetlepels verse, fijngehakte bieslook
  • (versgemalen) peper en zout

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 6 personen

RUBRIEK : Aperitiefhapjes

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Was de komkommer en halveer hem in de lengte.
  2. Haal met een koffielepel het zachte gedeelte met de zaadjes eruit en snijd de halve komkommers in stukken van ongeveer 5 cm.
  3. Roer in een kom de room los en breng het op smaak met peper en zout.
  4. Schep er de garnalen door.
  5. Verdeel het garnalenmengsel over de komkommerbootjes en garneer met de fijnghakte bieslook.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
komkommer, bieslook, garnaal, garnalen, grijze, hollandse Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: