Koud: komkommerbootjes met kip

INGREDIENTEN

  • 1 grote komkommer
  • 150 gr gekookte of gerookte kipfilet
  • 1 bosuitje 
  • 1 hardgekookt ei
  • 1 eetlepel mayonaise
  • 1 theelepel currypoeder
  • 1,5 eetlepel verse, fijngehakte bieslook
  • (versgemalen) peper en zout

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 6 personen

RUBRIEK : Aperitiefhapjes

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Was de komkommer en halveer hem in de lengte.
  2. Haal met een koffielepel het zachte gedeelte met de zaadjes eruit en snijd de halve komkommers in stukken van ongeveer 5 cm.
  3. Snijd de kipfilet en het hardgekookt ei in kleine stukjes.
  4. Schil het uitje en snipper het fijn.
  5. Meng de kipfilet samen met het ei, het uitje, mayonaise, currypoeder en 1 eetlepel bieslook in een kom.
  6. Verdeel het mengsel over de komkommerbootjes en garneer met het resterende deel bieslook.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
komkommer, kip, curry, bieslook Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: