Koud: pesto-kaastomaatjes

INGREDIENTEN

  • 16 kerstomaatjes
  • 3 á 4 theelepels pesto
  • 1,25 dl room
  • 40 gr parmezaanse kaas
  • 6 blaadjes verse, fijngesneden basilicum
  • (versgemalen) peper en zout 

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Aperitiefhapjes

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Snijd de kapjes van de tomaatjes en hol ze uit.
  2. Bestrooi de binnenkant met een klein beetje zout en laat ze omgekeerd uitlekken op wat keukenpapier gedurende ongeveer 10 minuten.
  3. Snijd de verwijderde kapjes van de tomaten fijn en meng ze in een kom samen met de pesto, room en kaas.
  4. Breng op smaak met peper en vul de tomaatjes met dit pesto-kaasmengsel.
  5. Garneer de tomaatjes met de fijngesneden basilicum.
     


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
kerstomaat, tomaatjes, pesto, parmezaan, room Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: