Kip met camenbert in bladerdeeg

INGREDIENTEN

  • 2 kipfilets
  • 2 groot vel bladerdeeg
  • 2 sneetjes camenbert 
  • 1 ei
  • (versgemalen) peper en zout

BEREIDINGSTIJD : 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 2 personen

RUBRIEK : Gevogelte recepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Warm de oven voor op 180°C.
  2. Snijd het vel bladerdeeg diagonaal doormidden
  3. Laat twee plakjes bladerdeeg ontdooien.
  4. Bestrooi de kipfilet met peper en zout naar smaak.
  5. Plaats een plakje camembert erop.
  6. Vouw dit in met het bladerdeeg als een envelopje.
  7. Zorg dat je het envelopje goed dicht maakt!
  8. Leg het hapje op een bakplaat en besmeer met een beetje geklutst ei.
  9. Schuif de bakplaat in de oven en bak het hapje gedurende een half uurtje.
  10. Serveer eventueel met een sausje naar smaak en bijv.gebakken aardappels.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: