Vissoep met macaroni

INGREDIENTEN

  • 250 gr zeeduivelfilet
  • 250 gr kabeljauw of pangasiusfilet
  • 250 gr zeebaarsfilet
  • 1 middelgrote ui
  • 1 teentje knoflook
  • 400 gr gepelde tomaten
  • 200 gr macaroni
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels verse fijngehakte peterselie
  • 1 middelgrote ui, gepeld en fijngehakt
  • 1 blik à 400 g stukjes tomaat
  • zeezout en versgemalen peper
  • 200 g macaroni

BEREIDINGSTIJD : 60 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Soepen

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Schil en snipper de ui en het teentje knoflook fijn. 
  2. Snijd de vis in hapklare stukjes.
  3. Breng 2,5 liter koud water aan de kook.
  4. Temper het vuur, voeg de stukjes vis en een derde van de peterselie toe.
  5. Laat alles 10 minuten zachtjes koken.
  6. Leg de vis met een schuimspaan op een bordje.
  7. Zeef en bewaar het kookvocht.
  8. Doe de olijfolie, de fijngesnipperde ui en knoflook, gepelde tomaten en de helft van de resterende peterselie in een schone pan.
  9. Breng het geheel op smaak met peper en zout en laat alles gedurende 10 minuten zachtjes sudderen.
  10. Voeg de visbouillon en de macaroni toe en laat alles zachtjes koken tot de pasta beetgaar is.
  11. Laat de vis nog even mee verwarmen.
  12. Verdeel de soep over 4 voorverwarmde soepborden, garneer met de resterende peterselie en serveer onmiddellijk.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
vissoep, zeebaars, kabeljauw, zeeduivel, bouillon, fumet Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: