Garnalen- aardappelsalade

INGREDIENTEN

  • 400 gr garnalen  
  • 4 aardappelen
  • 1 koffielepel mosterd
  • 3 eetlepels olie
  • 2 eetlepels azijn
  • 1 koffielepel verse, fijngehakte dille
  • (versgemalen) peper en zout

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Salades

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Borstel de aardappelen onder koud water schoon en kook ze gaar in de schil gedurende 20 minuten in een ruim, gezouten water.
  2. Giet de aardappelen af, schill ze en snijd ze in kleine blokjes.
  3. Maak een vinaigrette van de olie, de mosterd en azijn en roer er een beetje peper door.
  4. Schenk de saus over de nog warme aardappelen en laat de salade gedurende een paar uur in de koelkast staan.
  5. Schep tenslotte  de garnalen door de aardappelsalade en overstrooi ze met de fijngehakte dille.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
garnaal, garnalen, aardappel, dille Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: