Avocadosalade

INGREDIENTEN

  • 3 rijpe avocado's 
  • 1 kleine ui
  • 1 citroen
  • 3 tomaten
  • 1 groene Spaanse peper
  • 4 takjes verse, fijngehakte peterselie  

 

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Salades

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Schil de avocado's, halveer ze in de lengte, verwijder de pitten, snijd het vruchtvlees in kleine blokjes en doe ze in een kom.
  2. Pers de citroen uit en besprenkel de stukjes avocado met het sap. 
  3. Ontvel de tomaten door ze ongeveer 10 seconden in kokend water onder te dompelen.
  4. Snijd de tomaten in kleine stukjes.
  5. Schil de ui en snipper ze fijn.
  6. Halveer de Spaanse peper, verwijder de zaadlijsten en snijd ze in heel fijne stukjes.
  7. Meng de tomaten samen met de Spaanse peper en de ui door de stukjes avocado en meng er de peterselie onder.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
avocado, ui, spaanse peper Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: