Mosselsalade met spinazie en radijzen

INGREDIENTEN

  • 750 gr gekookte mosselen 
  • 100 gr spinaziebladeren
  • 3 tomaten
  • 1 bosje radijs
  • 1 rode ui
  • 1 bakje tuinkers
  • 1 eetlepel olie
  • 1 eetlepel kruidenazijn
  • 1/2 theelepel tijm
  • (versgemalen) peper en zout

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Salades

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Was de tomaten en de radijsjes, dep ze droog en snijd ze in schijfjes.
  2. Schil de ui en snijd ze in fijne ringen
  3. Was de spinaziebladeren voorzichtig en laat ze uitlekken
  4. Meng de tomaten, de radijsjes, de ui, de spinaziebladeren en de mosselen in een kom door elkaar
  5. Maak een dressing van de olie, azijn en de kruiden en giet deze over de mosselsalade.
  6. Was de tuinkers, dep hem droog, hak hem grof en strooi hem over de salade.

Gepost door Kevin


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
tuinkers, mossel, radijs, radijzen, spinazie, tomaat, tomaten Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: