Warm: geitenkaas gegratineerd met honing

INGREDIENTEN

  • 1/2 kg geitenkaas
  • 1 dl acaciahoning
  • rozijnenbrood
  • kummel
  • 1 mango
  • 1 rode krulsla

BEREIDINGSTIJD : 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 10 personen

RUBRIEK : Aperitiefhapjes

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Steek de sneden rozijnenbrood uit met behulp van een ronde uitsteekvorm.
  2. Laat deze goudgeel toasten.
  3. Smeer de sneden toast met behulp van een borsteltje in met honing.
  4. Beleg de sneden met het geitenkaasje en bestrooi ze met kummel.
  5. Laat het eventjes onder de salamander of grill kleuren en smelten.
  6. Schik het geitenkaasje op een koud bord en garneer met de mango en krulsla.

Gepost door Bart


 

REACTIES :

Geschreven door Kaat  op 19/12/2007


Ik heb hieraan pesto toegevoegd, was heel lekker. De combinatie pesto en honing in een recept zorgt voor een aangename verrassing.



JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
geitenkaas, acaciahoning, rozijnenbrood, kummel, mango, rode krulsla Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: