Italiaanse Caprese salade

INGREDIENTEN

  • 6 rijpe trostomaten
  • 2 bolletjes mozzarella
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels balsamicoazijn 
  • 2 à 3 takjes verse, grof gehakte basilicum
  • 1 koffielepel gedroogde oregano
  • (versgemalen) peper en zout

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Salades

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Was de tomaten en snijd ze in dunne schijven.
  2. Snijd de bolletjes mozzarella eveneens in schijven.
  3. Neem een schaal en leg er afwisselend een schijfje tomaat en mozarella op.
  4. Bestrooi het gerecht met de gedroogde oregano.
  5. Druppel er daarna de olijfolie overheen, gevolgd door de balsamicoazijn.
  6. Overstrooi het geheel tenslotte met de grof gehakte basilicum en werk af met wat versgemalen peper en zout.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
mozarella, tomaat, tomaten, oregano, basilicum Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: