Warm: crostini's met asperges

INGREDIENTEN

  • 6 groene asperges
  • 4 groene olijven
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 stokbrood
  • 12 blaadjes basilicum
  • (versgemalen) peper en zout

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 6 personen

RUBRIEK : Aperitiefhapjes

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Kook de asperges gaar in ongeveer 5 tot 10 minuten.
  2. Verwarm de oven voor op 180°C
  3. Snijd de asperges schuin in stukjes van 3 cm en meng ze onder de olijfolie.
  4. Pureer de groene olijven en meng deze eveneens onder de asperges.
  5. Breng op smaak met peper en zout. 
  6. Snijd het stokbrood schuin in 12 sneetjes en beleg ze met het aspergemengsel.
  7. Plaats de sneetjes stokbrood gedurende enkele minuten onder de grill van de oven of onder de salamander.
  8. Garneer de sneetjes met een blaadje basilicum en serveer onmiddellijk. 


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
asperge, crostini, toast Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: