Biefstuk met mangosaus

INGREDIENTEN

  • 4 biefstukken (à +/- 150 gr per persoon)
  • 100 gr zure room
  • 4 eetlepels mangochutney
  • 50 gr boter
  • 2 dl kalfsfond
  • 1 doosje saffraanpoeder
  • (versgemalen) peper en zout

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Vleesrecepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Verhit de boter in een grote pan en laat goed heet worden.
  2. Kruid intussen de biefstukken aan beide zijden met peper en zout.
  3. Bak de biefstukken naar smaak van ieder (bleu - bien cuit).
  4. Haal het vlees uit de pan, houd ze warm en blus de hete pan met de kalfsfond.
  5. Voeg de chutney, saffraan en zure room toe en laat alles goed opwarmen.
  6. Breng het geheel op smaak met peper en zout en serveer de saus over het vlees.
  7. Serveer met brood, frietjes, kroketjes of gebakken aardappeltjes.

Gepost door Tina


 

REACTIES :

Geschreven door   op 22/6/2012






JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
biefstuk, mango, chutney Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: