Hamrolletjes met Madeirasaus en spinazie

INGREDIENTEN

  • 8 sneetjes gekookte hesp van +/-3 mm
  • 1 kg spinazie
  • 30 gr boter
  • 1 dl madera
  • Madeirasaus
  • 1 theelepel nootmuskaat
  • (versgemalen) peper en zout 

BEREIDINGSTIJD : 60 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Vleesrecepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Verwarm de oven voor op 180° C.
  2. Maak de spinazie schoon en was de blaadjes zorgvuldig en doe de spinazie met aanhangend water op een hoog vuur slinken.
  3. Laat de spinazie in een vergiet uitlekken en pers het een beetje uit om het overtollige water te doen afvloeien.
  4. Hak de spinazie grof.
  5. Doe op iedere snee hesp een hoopje spinazie en rol ze op.
  6. Boter een ovenschaal in met boter en schik de hamrolletjes hierin.
  7. Overgiet de rolletjes met de Madeira en plaats de schotel gedurende 10 tot 15 minuten in de voorverwarmde oven.
  8. Verdeel de hamrolletjes over 4 voorverwarmde borden en serveer met bijkomende Madeirasaus en pureeaardappelen bij.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
ham, hesp, rol, madeira, madera, Madeirasaus, madeira, saus, pureeaardappelen Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: