Toast met appel en kaas

INGREDIENTEN

  • 4 zoete appels (Jonagold, Pink Lady,...)
  • 8 sneetjes dik toastbrood
  • 100 gr geraspte kaas
  • 20 gr boter
  • 1 koffielepel paprikapoeder

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Vegetarische recepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Verwarm de grill of de salamander voor op de hoogste stand.
  2. Schil de appals en snijd ze in vieren.
  3. Verwijder het klokhuis en snijd de stukken verder in dunne schijfjes.
  4. Rooster de dikke sneden toastbrood aan één kant onder de grill.
  5. Besmeer de niet geroosterde kant met een beetje boter en beleg ze met de appelschijfjes.
  6. Overstrooi de sneden met wat geraspte kaas en een snuifje paprikapoeder.
  7. Plaats de sneden gedurende ongeveer 2 à 3 minuten onder de grill totdat de kaas smelt en de appel gaar is.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
appel, zot, tussendoor, toast, witbrood Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: