Scampi-brochettes (zoet)

INGREDIENTEN

  • 16 scampi
  • 2 eetlepels honing
  • 3 eetlepels olijfolie  
  • 1 theelepel zacht paprikapoeder
  • 1/2 theelepel cayennepeper
  • 1 theelepel gedroogde oregano
  • 1 theelepel tijm
  • 1 theelepel knoflookpoeder 
  • 2 theelepels versgemalen zwarte peper  
  • 1/2 theelepel zout  
     

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Barbecue recepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Pel de scampi en verwijder de darmkanaaltjes.
  2. Meng alle overige ingrediënten en laat de garnalen hier een uurtje in marineren.
  3. Roer regelmatig om.
  4. Laat intussen 4 grote satéstokjes weken in koud water.
  5. Rijg telkens 4 scampi aan een satéstokje.
  6. Strijk de satés in met wat olijfolie en bak ze gedurende ongveer 8 miuten gaar op een ingeoliede barbecuerooster boven middelmatig hete kolen. 
  7. Keer ze regelmatig om.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
scampi, zoet, honing, spies, satÚ Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: