Spekstokken (gemarineerd)

INGREDIENTEN

  • 4 sneden spek
  • 2 eetlepels ketjap
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1 theelepel kerriepoeder
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • (versgemalen) peper en zout
  • 4 satéstokken

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Barbecue recepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Meng alle kruiden en de ketjap in een kom en laat het spek hier minstens een uur in marineren.
  2. Laat intussen de satéstokjes weken in koud water.
  3. Rijg telkens een snede spek een aantal keer aan een stokje en bak ze knapperig en bruin op een barbecuerooster boven middelmatig hete kolen.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
spek, stok, marinade, gemarineerd Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: