Sangria

INGREDIENTEN

  • 2,5 liter rode wijn
  • 1 citroen
  • 2 appels
  • 1 sinaasappel
  • 20 blauwe druiven
  • 1 stokje kaneel
  • 3 eetlepels witte suiker
  • 2 cl cointreau
  • 2 cl cognac

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Drankjes

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Snijd de citroen in schijfjes.
  2. Schil de appelen en snijd ze in kleine stukjes.
  3. Schil de sinaasappels en snijd ze eveneens in kleine stukjes. Bewaar de schillen.
  4. Doe de wijn in een grote pot en voeg alle stukken fruit eraan toe, alsook het kaneelstokje en de suiker.
  5. Voeg ook de schil van de sinaasappel toe.
  6. Doe er de cointreau en de cognac bij en laat alles enkele uurtjes in de koelkast staan.
  7. Serveer zeer fris.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
sangria, appel, sinaasappel, wijn, cointreau Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: