Varkensribbetjes in honingmarinade

INGREDIENTEN

  • 8 varkensribbetjes
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 gemberwortel
  • 4 eetlepels vloeibare honing
  • 1 eetlepel sherry
  • 3 eetlepels wijnazijn
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • (versgemalen) peper en zout

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Barbecue recepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Meng de honing met de sherry, de wijnazijn en het paprikapoeder in een kom en breng op smaak met wat peper en zout.
  2. Schil de ui en het teentje knoflook, snipper ze fijn en voeg de snippers toe aan de marinade.
  3. Was de gemberknol en rasp hem over de marinade.
  4. Laat de varkensribbetjes minstens 24 uur marineren in de koelkast.
  5. Haal de ribbetjes uit de marinade en bak ze op de barbecue met middelmatig warme kolen bruin en knapperig.
  6. Draai ze tijdens het bakken regelmatig om en bestrijk ze nu en dan meteen beetje marinade.

 


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
varken, rib, ribbetjes, ribben, marinade, honing, gember Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: