Haring, gegrild

INGREDIENTEN

  • 8 groene haringen
  • 2 eetlepels kappertjes
  • 30 gr boter
  • 1 theelepel gedroogde rozemarijn
  • 1 koffielepel paprikapoeder
  • (versgemalen) peper en zout

BEREIDINGSTIJD : 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Barbecue recepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Neem de schoongemaakte haringen en kruid ze met peper en zout, paprikapoeder, de fijn gemaakte kappertjes en de rozemarijn.
  2. Wrijf ook de binnenkant van de haringen hiermee in en plaats een klontje boter aan de binnenkant van iedere haring.
  3. Grill de haringen op een barbecue met middelmatig hete kolen gedurende 10 tot 15 minuten onder voortdurend keren.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
haring, geroosterd, gegrild, bbq, grillen Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: