Aardappel-brochettes

INGREDIENTEN

  • 800 gr kleine krieltjes
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 dl olijfolie
  • 1 takje tijm
  • grof zeezout
  • geweekte satéstokjes

BEREIDINGSTIJD : 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 6 personen

RUBRIEK : Barbecue recepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Kook de krieltjes gedurende ongeveer 15 minuten beetgaar in ruim, gezouten water en laat ze afkoelen.
  2. Doe de olijfolie in een kleine kookpot, laat het gedurende 15 minuten zachtjes opwarmen, samen met de fijngesnipperde tijm en knoflook en laat het eveneens afkoelen.
  3. Steek de krieltjes op de satéstokjes en rooster ze gedurende ongeveer 10 minuten goudbruin op een barbecue met middelmatig hete kolen.
  4. Keer ze regelmatig om en bestrijk ze telkens met de olie-marinade.
  5. Overstrooi de krieltjes net vóór het opdienen met een beetje grof zeezout.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
aardappelen, krieltjes, gepoft Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: