Tomaten gevuld met pesto, pinda's en Parmezaanse kaas

INGREDIENTEN

  • 4 rijpe (maar stevige) trostomaten
  • 50 gr pinda's
  • 100 gr rode of groene pesto 
  • 50 gr verse parmezaanse kaas

BEREIDINGSTIJD : 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Barbecue recepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Snijd de tomaten in de breedte doormidden.
  2. Rooster de pinda's in een droge koekenpan zonder vetstof goudbruin en sla ze fijn met een keukenhamer.
  3. Rasp de parmezaanse kaas.
  4. Doe achtereenvolgens een theelepel gemalen pinda's, een kleine theelepel pesto en tenslotte een beetje geraspte parmezaanse kaas op de gehalveerde tomaat.
  5. Wikkel de tomaten telkens in een stukje aluminiumfolie en leg ze op de barbecue met middelmatig hete kolen totdat de kaas is gesmolten.

Gepost door Barbara


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
tomaat, gevuld, kaas, parmezaan, pesto Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: