Champignons gevuld met kruidenkaas

INGREDIENTEN

  • 8 grote(re) champignons
  • 120 gr zachte kruidenkaas (boursin)
  • aluminiumfolie

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Barbecue recepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Maak de champignons schoon met keukenpapier en breek er het steeltje voorzichtig uit.
  2. Vul de champignons met de kaas, verdeel ze over 4 velletjes aluminiumfolie en vouw ze dicht.
  3. Leg de pakketjes gedurende ongeveer 15 minuten op de barbecue met middelmatig hete kolen.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
champignons, kruidenkaas, boursin, romig, hapje Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: