Aardappel, gepoft

INGREDIENTEN

  • 600 gr aardappelen
  • 8 teentjes knoflook
  • 100 gr margarine of boter
  • 8 takjes tijm
  • (versgemalen) peper en zout
  • aluminiumfolie

BEREIDINGSTIJD : 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Barbecue recepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes van 2 cm.
  2. Schil de teentjes knoflook zonder ze fijn te persen.
  3. Scheur 4 grote vellen aluminiumfolie af, vouw ze dubbel en verdeel de aardappelen over de stukken folie.
  4. Voeg aan elk pakketje 2 teentjes knoflook, 2 takjes tijm, een stukje margarine en breng op smaak met peper en zout.
  5. Vouw de pakketjes zorgvuldig dicht en laat ze gedurende 20 tot 25 minuten op een barbecue met middelmatig hete kolen zachtjes gaar poffen.

Gepost door Kelly


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
aardappel, poffen, gepoft Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: