Zalmfilets, gemarineerd (zoet)

INGREDIENTEN

  • 600 gr zalmfilet 
  • 1 grote ui
  • 4 eetlepels honing
  • 1 dl sojasaus
  • 1 dl sinaasappelsap
  • 1 theelepel gemberpoeder
  • 1 theelepel knoflookpoeder

 

BEREIDINGSTIJD : 60 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Barbecue recepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Doe alle ingrediënten behalve de zalm in een plastieken (zelfsluitende) zak en vermeng alles goed onder mekaar.
  2. Doe de zalm erbij en verdeel het mengsel over de zalm. Sluit de zak en plaats deze gedurende 15 tot 30 minuten in de koelkast. Draai de zak af en toe om.
  3. Haal de zalm uit de marinade en leg deze op de barbecue met middelmatig hete kolen, evt. op aluminiumfolie en bak ze gedurende ongeveer 15 minuten lichtbruin onder regelmatig insmeren met de marinade.

Gepost door Krista


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
zalm, filet, marinade, gemarineerd, honing Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: