Kippenvleugels in knoflook-citroen-marinade

INGREDIENTEN

  • 1 kg kippenvleugels of drumsticks
  • 6 teentjes knoflook
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel citroensap
  • 2 eetlepels mosterd
  • versgemalen zwarte peper
  • grof zeezout
  • 6 knoflookteentjes (fijngehakt
  •  

    BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

    AANTAL PERSONEN : 4 personen

    RUBRIEK : Barbecue recepten

     

    JOUW BEOORDELING

    Geef hier je beoordeling:







     

    BEREIDING

    1. Maak eerst de marinade: meng de olijfolie in een schaal samen met het citroensap, mosterd, knoflook en breng op smaak met peper en zout.
    2. Leg hier de kippenvleugels of drumsticks in en laat het geheel minimum twee uur in de koelkast marineren.
    3. Laat de marinade uit de schaal lopen in een kleine pan, breng dit aan de kook en laat het gedurende 5 minuten zachtjes inkoken.
    4. Leg de kippenvleugels of drumsticks op de barbecue met middelmatig hete kolen en bak ze gaar onder regelmatig instrijken van de marinade.


     

    REACTIES :

    Geen reacties

    JOUW REACTIE

    E-mail adres:


    Voornaam:


    Achternaam:


    Commentaar:


     

    Webdesign & Hosting by Data-Art

    Zoek op een woord:
    drumsticks, kippenvleugels, billen, marinade Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
     SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

      Email: