Warm: bruschetta met ansjovispasta, tomaten en mozzarella

INGREDIENTEN

  • 2 bolletjes mozzarella
  • 100 gr oranje kerstomaatjes
  • 100 gr rode kerstomaatjes
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel balsamico azijn
  • 1 ciabatta brood
  • 1 teentje look
  • ansjovispasta
  • verse basilicum
  • (versgemalen) peper en zout

BEREIDINGSTIJD : 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 6 personen

RUBRIEK : Aperitiefhapjes

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Snijd de mozzarella in dunne plakken.
  2. Halveer de kerstomaatjes.
  3. Maak de dressing: meng de olijfolie met de balsamico azijn in een kom en kruid met peper en zout.
  4. Rooster het brood aan beide kanten en wrijf dan één zijde in met wat geperste look.
  5. Sprenkel er een beetje olijfolie over en bestrijk het brood met de ansjovispasta.
  6. Leg vervolgens de mozzarellaschijfjes op het brood evenals 2 à 3 gehalveerde kerstomaatjes.
  7. Plaats ze gedurende 3 à 4 minuten onder een voorverwarmde grill of salamander tot de mozzarella begint te smelten.
  8. Sprenkel de dressing erover en garneer met een basilicum blaadje en wat gemalen zwarte peper.

Gepost door Hanne


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
mozzarella, oranje kerstomaatjes, rode kerstomaatjes, olijfolie, balsamico azijn, ciabatta brood, look, ansjovispasta, verse basilicum, peper en zout Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: