Exotisch fruit in papillotten

INGREDIENTEN

  • 1/2 verse ananas
  • 4 sinaasappelen
  • 2 limoenen
  • 2 mango's
  • 2 bananen
  • 4 eetlepels honing
  • 4 eetlepels cointreau
  • 2 cm verse gember
  • aluminiumfolie

BEREIDINGSTIJD : 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Barbecue recepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Schil het stukje gember, snijd deze in zeer fijne reepjes en doe ze in een kom.
  2. Pers de limoenen en de sinaasappelen uit en overgiet de reepjes gemeber met het sap.
  3. Schil de mango's, verwijder de pitten en snijd ze in vierkante blokjes van ongeveer 1,5 cm.
  4. Snijd de ananas doormidden, verwijder het harde middendeel, snijd de schil ervan af en snijd het vruchtvlees eveneens in blokjes.
  5. Verwijder de schil rond de bananen en snijd ze in dikke schijven van ongeveer 2 cm.
  6. Doe alle fruitblokjes in de kom met gembersap.
  7. Neem 4 vellen aluminiumfolie, plooi de kanten een beetje omhoog en verdeel de fruitmengeling over de papilotten.
  8. Overgiet ze telkens met één eetlepel cointreau en één eetlepel honing.
  9. Plooi ze goed dicht en plaats ze gedurende 15 à 20 minuten op een barbecue met middelmatig hete kolen.
  10. Serveer de inhoud van de papilotten met een bolletje vanille-ijs.

Gepost door Tina


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
papillot, fruit, vrucht, exotisch, ananas, mango, cointreau Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: